Hlavní obsah
Článek

Když jsme se před časem byli podívat, jak bydlí fotbalista David Limberský s manželkou Lenkou a jejich malou dcerkou Lilian, zaujalo nás to, že bývalá modelka Lenka už má osm měsíců po porodu opět skvělou figuru. Bavili jsme se ovšem nejen o její postavě, ale i o tom, čemu se na "mateřské" věnuje.

"Ještě mám nahoře čtyři kila, která dost vnímám na oblečení a tím to taky maskuju. Takže ještě ve své formě nejsem," řekla Super.cz Lenka, která si z části garáže udělala malé fitko, takže ji nepostihly zavedené restrikce. "To sice ano, ale co máte doma, tak většinou moc nevyužíváte. Jsem hrozný lenoch a furt je všechno důležitější než jít cvičit," přiznala.

Lenka byla vždy velmi aktivní, dělala spoustu věcí najednou, to už se samozřejmě s péčí o dítě skloubit nedá. "Ono to nejde i vzhledem k situaci, protože máme zavřený třeba barber shop. V západočeské televizi jsem zase uváděla tipy pro volný čas, ale jelikož všechno zavřeli, tak už žádné dávat nemůžu. Věnuju se hlavně e-shopu s plážovým oblečením. Spousta lidí k moři jezdí, takže zájem je," vysvětlila.

Pochvaluje si i to, jak se její muž věnuje dceři, ostatně pro něj už je to třetí dítě, z bývalého vztahu má dvě, větší. "Je to skvělý táta, i když není pořád přítomen kvůli tréninkům a zápasům, ale když může, tak pomůže. Vezme malou na procházku, vykoupe, přebalí, s tím problém nemá. Když měl děti předtím, tak byl hodně mladý, tak ho to tolik nezajímalo, takže si myslím, že si to teď všechno vynahrazuje," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám