Hlavní obsah
Článek

S fotbalovou Slavií má manželka hradního kancléře skvělé vztahy. Alex Mynářová nevynechala ani mediálně hojně propíraný zápas, jehož se zúčastnila, protože jí sešívaní darovali dresy svých nejslavnějších hráčů a umožnili kontakt s dalšími známými osobnostmi, od nichž posbírala kousky pro svoji charitu.

Pro nadaci, která se věnuje rodinám s předčasně narozenými dětmi, sama o předčasně narozené miminko přišla, pořádá online charitativní dražbu, která se uskuteční po Velikonocích.

"Zhruba před rokem už jsme jednu veřejnou dražbu dělali, a to dresů pražské Slavie. Ta se povedla, vydělalo se téměř sto tisíc korun a podařilo se pomoci třem rodinám s předčasně narozenými dětmi. Proto jsme se ji rozhodli zopakovat s tím, že jsme se tentokrát trochu víc rozmáchli," řekla Super.cz Alex.

Mezi draženými předměty tak najdete třeba i dva podepsané dresy Cristiana Ronalda. "Ty nám poslal z Turína Pavel Nedvěd, který byl naše důležitá spojka a přispěl i svým vlastním dresem s podpisem," vysvětlila Alex, která zájemcům nabízí i raketu, s níž odehrál poslední zápas kariéry v roce 2019 na US Open Tomáš Berdych, nebo kšiltovku trenéra Jindřicha Trpišovského s podpisy hráčů Slavie. "Sám vzkazuje, že je velmi vzácná, ať se dražitelé snaží a hezky přihazují," doplnila.

"Pokud se tato dražba opět vydaří, mám v plánu ji určitě zopakovat. Ve hře jsou pak další jména jako je tenistka Petra Kvitová nebo fotbalisté Tomáš Souček a Vladimír Coufal, s tím nám zase slíbila pomoc pražská Slavie," plánuje.

Co všechno se bude dražit, si už dopředu můžete prohlédnout v našem videu nebo ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám