Hlavní obsah
Článek

Onemocnění covidem Andrea Kalivodová (46) před několika týdny sama prodělala. Operní pěvkyně měla naštěstí pouze lehké příznaky. „Covid jsem prodělala, nebylo mi úplně dobře, ale nebylo to nic, co by se nedalo zvládnout. Mám k této nemoci ale pokoru. Je to nevyzpytatelné onemocnění. Objevují se nové mutace, nevíme, co se bude dít,“ řekla nám zpěvačka těsně předtím, než podstoupila na prestižní klinice plastickou úpravu poprsí.

Zpěvačka si nechala udělat test na množství protilátek, který ukázal, že jich má v těle stále dost. Ani tak ale nepřestává být ostražitá. „Vnímám tuto nemoc s respektem. Snažím se chránit svou rodinu.“

Nemoc na profesionální pěvkyni nezanechala následky. „Necítím žádné změny. Absolvovala jsem všechna pocovidová vyšetření. Je mi dobře. Asi je to způsobené tím, že mám radostnou povahu, to mi pomohlo.“

Onemocněním prošla také zpěvaččina devětaosmdesátiletá babička, která žije v seniorském domě ve Křtinách u Brna. V jednu chvíli na tom babička nebyla dobře a pracovníci domova seniorů dokonce rodinu vyzvali, aby se s ní přišli rozloučit. Nakonec vše dobře dopadlo.

„Babička to překonala. Teď už jí je dobře, je ve formě, chutná jí, dokonce šprýmuje. Máme v rodině tuhý kořínek,“ dodává s úsměvem Andrea Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám