Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovky se chystá nová reality show Like House. Představí skupinu sedmi influencerů (jedna soutěžící odstoupila) populárních ze sociálních síti TikTok, Instagram a YouTube. Po dobu tří měsíců budou bojovat o diváckou přízeň a jejich lajky.

Soutěžící se nastěhují do vily u Berouna, diváci budou sledovat jejich každodenní život, plnění úkolů a výzev, které mají účastníky vytrhnout z jejich komfortní zóny, a potažmo tak odhalit jejich skutečný charakter, a boj o fanouškovskou přízeň a výhru.

O půl milionu korun budou soutěžit Tomáš Běhounek, Lada Horová, Adam Kajumi, Marie Rosecká, Barbora Stříteská, Jan Svěcený a Marek Valášek.

I hlasování bude probíhat ve stylu dnešních sociálních sítí: prostřednictvím mobilní aplikace budou mít diváci během vysílaní každé epizody k dispozici dva lajky a jeden dislajk, kterými ohodnotí aktuální chování jednotlivých influencerů. Na konci celé reality show se lajky-hlasy sečtou a zvítězí soutěžící s nejvyšším počtem.

Show bude vysílat od 6. dubna TV Prima.

Reklama

Další články

Načítám