Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná herečka ze seriálu Vyprávěj Betka Stanková už je v šestém měsíci a pěkně se jí kulatí bříško. "Za každý měsíc jsem přibrala jedno kilo, bylo by fajn, kdyby to tak vydrželo," svěřila Super.cz. Těhotenské nevolnosti, které ji trápily v prvním trimestru, už překonala a je jí skvěle.

S přítelem Honzou už vědí, co je jim narodí, do světa to ale zatím vytrubovat nechtějí. "Nejaké tajemství si snad můžeme nechat," míní herečka, která zatím neopustila divadelní prkna. "Pořád hraju v muzikálu Osmý světadíl. Ta role je sice uřvaná, ale pohybově nenáročná. V lednu se rozhodnu, jestli budu pokračovat v představeních v Hudebním divadle v Karlíně," upřesnila Stanková.

Super.cz poznal i část její budoucí rodiny, protože se s partnerem vypravili na otevření velkoobchodu Abasto v Řitce. O chod opening párty se starala její budoucí švagrová Karolína. A viděli jsme a slyšeli i Betčinu potenciální tchyni, která měla neuvěřitelnou hlášku k tomu, že Betku v těhotenství vídá jen málo.

"To nevadí. Je to jako u baráku. Taky mi stačí vidět vidět nejdřív jen díru v zemi a pak hotový dům," prohlásila. "Takže se na Vánoce nemusím vůbec objevit a přijít až hotovým miminem?," smála se Betka. Do svatby se herečka nežene. "Na to je zatím čas," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám