Hlavní obsah
Článek

Znáte ji ze seriálů Krejzovi, Ohnivý Kuře nebo Četníci z Luhačovic, objevila se ve filmech Dvanáct měsíčků, Ať žijí rytíři! a třeba taky propůjčuje hlas Líze Simpsonové po smrti Heleny Štáchové. Herečka a dabérka Ivana Korolová (35) se ale prosazuje i jako zpěvačka.

Sympatická brunetka právě pouští do éteru videoklip k písni Z 0 na 200. Ten vznikl netradičním způsobem real-time produkce. Studio pro Ivanu vytvořilo vlastní virtuální svět, kde se téma skladby promítá do 3D projekcí.

„Už dlouho jsem chtěla natočit další videoklip a znovu tak lidem připomenout svoje debutové CD Kruhy. Píseň Z 0 na 200 je o chronickém kašlání na druhé, o planých slibech a vlastním světě, kde mám svoje pravidla. Taky ale v rámci písně zjišťuji, že se karta obrací a já můžu zůstat sama,“ popisuje motivy ke vzniku nového videa Korolová a jedním dechem dodává: „Na jeden záběr jsem musela tímto světem proplout jako v počítačové hře, vyhýbat se předmětům a reagovat na jednotlivé scény a také na tři kamery. Díky tomu nás po skončení natáčení nečekaly dlouhé noci s postprodukcí, ale klip byl vlastně hotov. Jako když si pustíte youtubera, jak hraje videohru.“

Ivana v roce 2018 vydala první hudební singl s názvem PMS v žánru elektropop. Ve videoklipu se s ní objevily herecké kolegyně Patricie Pagáčová a Marika Šoposká, která společně s Ivanou napsala text k této i dalším písním. V roce 2019 vydala své debutové album Kruhy, pod producentským dohledem a zároveň autorem muziky Armina Effenbergera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám