Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) nemůže na divadelní prkna a nedávno takové natočila poslední klapku Ordinace. Spoustu času tak nyní tráví doma, kde je prý stále veselo. Zatímco její manžel Petr Malásek chce sledovat veškeré zprávy spojené s koronavirem, herečka dává přednost poklidnějšímu kanálu pro seniory.

„U nás doma je docela legrace. Můj manžel ráno vstane, jde okamžitě do obyváku a pustí si ČT 24. Sleduje všechny zprávy, které se koronaviru týkají. Já za ním přijdu do toho obývacího pokoje a okamžitě mu to přepnu na kmetflix, takže on se na mě vždycky trochu zlobí,“ svěřila se Super.cz s úsměvem herečka. Ta totiž raději sleduje nostalgickou stanici ČT 3, která byla spuštěna loni v březnu spolu s pandemií koronaviru.

„Manžel díky tomu, že mu to přepnu na vysílání pro starší a pokročilé, tak jde do pracovny a může skládat,“ dodala herečka s úsměvem. Práce má v současné situaci míň než dřív, rozhodně ale neztrácí úsměv. „Nejsem stěžovací typ, beru tu situaci taková, jaká je. Nikam nemůžeme, nemůžeme ani mimo okres. My herci nemůžeme hrát divadlo, zaplať Pán Bůh, že mám to štěstí a mám občas natáčení, občas nějaký dabing a do toho navrhuji kabelky, takže si nemůžu stěžovat,“ řekla Dana Morávková, která už má za sebou poslední klapku oblíbeného seriálu.

„Poslední natáčení den byl krásný, já nemůžu prozrazovat, co diváky Ordinace čeká. Ale byli jsme tam skoro všichni a bylo to dojemné natáčení a bude se mi stýskat po kolezích, a to nejen po hercích, ale i těch za kamerou, ale já věřím a ťukám, protože jsem pověrčivá, jako každá herečka, že se zase potkáme,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám