Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnučka královny Alžběty II. Zara Tindall porodila třetí dítě. S manželem Mikem Tindallem mají po dvou dcerách, šestileté Mie a dvouleté Leně, chlapce.

„Narodil se v šest hodin večer v neděli, s váhou 3,7 kilo, moc pěkný. Na svět přišel velmi rychle, ani jsme to nestihli do nemocnice, narodil se v koupelně!“ uvedl Tindall ve svém podcastu The Good, The Bad and The Rugby.

„Zatím nemá jméno, pořád na tom děláme, máme s tím potíž. Než se narodil, žádné jsme nevybrali,“ svěřil čerstvý trojnásobný otec. Ve středu odpoledne už bylo jasno: chlapec dostal jméno Lucas Philip.

Tindall promluvil i o samotném porodu. Když začal, s manžely byla Zařina kamarádka Dolly, která poznala, že to do nemocnice nestihnou.

„Takže jsme běželi do posilovny, čapli matraci, s tou jsme běželi do koupelny, připravili ručníky a šli na to,“ uvedl. „Porodní asistentka, s níž jsme se měli setkat v nemocnici, naštěstí nebyla daleko a dorazila právě včas, druhá porodní asistentka přijela krátce poté, co jsme uviděli hlavičku,“ popsal Tindall synův nečekaně rychlý příchod na svět.

Po porodu starší dcery v roce 2014 prodělala Zara dva potraty, o čemž manželé otevřeně hovořili.

Začátkem února porodila své první dítě, syna, také královnina vnučka, princezna Eugenie.

Reklama

Další články

Načítám