Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dům, v němž v minulosti žila zpěvačka Britney Spears a po ní americká herečka Brittany Murphy (†32) a její manžel, scenárista Simon Monjack, se na konci loňského roku prodal za v přepočtu 271 milionů Kč.

Murphy nemovitost ve čtvrti Sunset Strip v Los Angeles koupila od Spears v roce 2008 a žila v ní pouhý rok.

9. prosince 2009 herečka zkolabovala v koupelně, následně byla převezena do nemocnice, kde bohužel zemřela. Podle výsledků pitvy šlo o nešťastnou náhodu, příčinou selhání organismu byl zápal plic v kombinaci s neléčenou anémií a směsí léků, které lékaři našli v krvi. Ty mohly, ale nemusely mít vliv na hereččinu smrt.

Její manžel zesnul pouhých pět měsíců po ní, v květnu 2010. Tchyně ho našla doma v ložnici bez známek života. Bylo mu čtyřicet let. I v jeho případě šlo děsivou shodou okolností o zápal plic v kombinaci s anémií.

Od roku 2011, kdy hereččina matka dům prodala, prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Nabízí mj. pět ložnic, devět koupelen, na zahradě nekonečný bazén a fantastický výhled na město.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám