Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marcela Alonso z New Yorku se rozhodla v roce 2017 připojit k placené síti OnlyFans, aby své dceři pomohla zaplatit studia. S příchodem pandemie se z toho stal její jediný příjem. Marcela by ráda splatila dceřinu studentskou půjčku, která činí zhruba 1 377 000 kč.

„Vždycky jsem se snažila dceři dopřát lepší život a příležitosti, než jsem měla já. Dluhy jsou vysoké a nechci, aby ji semlely. Moje dcera je velmi nezávislá a vždy si ve škole vedla skvěle. Chci, aby mohla svobodně studovat, cokoli chce. Líbí se jí práva, takže to musím podpořit. Navíc se hodí mít v rodině právníka,“ nechala se slyšet žena.

Marcela v minulosti pracovala jako striptérka, ale před šesti lety zaměstnání nechala. Když udeřila pandemie, zůstala 7 měsíců bez práce. Volný čas využila právě k vylepšení profilu na sociální síti.

„Sdílím většinou snímky nahoře bez, a protože hovořím i španělsky, mám tak větší dosah. Hodně mě také sledují příznivci fetiše, kteří milují chodidla nebo například chtějí být ponižováni kvůli velikosti svého penisu,“ doplnila.

Za určitou částku fanouškům zprostředkuje i video hovor. Debaty se sledujícími ji prý velmi baví. „Mám i hodně mladých sledujících, které přitahují starší, sebevědomé ženy. Spousta z nich se cítila v pandemii osaměle a já s nimi byla schopná hovořit online,“ dodala.

Ačkoliv si na síti dnes vydělává už přes 400 tisíc měsíčně, vybudovat si profil a dostat se na takovou částku ji prý stálo hodně úsilí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám