Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovky vtrhne nová reality show Like House. Influenceři známí především z raketově rostoucí sociální sítě TikTok spolu stráví čas v jedné vile. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi.

Každá epizoda nové reality show bude postavena na třech základních pilířích. „Zaprvé budou kamery natáčet každodenní život influencerů. Zadruhé uvidíme, jak se vypořádají s úkoly a výzvami, které odkryjí jejich pravý charakter, a zatřetí budeme sledovat jejich boj o diváckou přízeň a výhru ve výši půl milionu korun,“ vysvětluje kreativní producent Pavel Nosek.

Každý ze soutěžících bude svou osobností a vystupováním bojovat o přízeň diváků, kteří prostřednictvím hlasování určí vítěze. Soutěž ještě ani nezačala a už z ní odstoupila devatenáctiletá influencerka Bára Chvojková.

Nevydržela nápor spojený s prací ve zdravotnictví a se školou. Jako studentka zdravotní školy má totiž povinnost pomáhat v nemocnici v souvislosti s pandemií. Začátkem dubna se tak do vily nastěhují tito influenceři: Tomáš Běhounek, Lada Horová, Adam Kajumi, Marie Rosecká, Barbora Stříteská, Jan Svěcený a Marek Valášek. Místo Chvojkové zatím Prima náhradníka nemá.

„Přípravy na natáčení pokračují podle plánu. Nyní zvažujeme, zda do show vybereme nového účastníka,“ vysvětlil Pavel Nosek.

A v jaké vile budou influenceři bydlet? Společně se nastěhují do vily nedaleko Berouna ve Středočeském kraji. K dispozici budou mít tři ložnice, dvě koupelny, terasu, posilovnu, saunu, bazén i vířivku. O romantické momenty se postará zahrada se spoustou zákoutí uprostřed křivoklátských lesů s výhledem na hrad Točník. Součástí vily bude i místnost nazvaná „zpovědnice“, ve které se účastníci svěří kameře, aniž by je slyšel kdokoli jiný. Můžou tak bezpečně odhalit své pocity i soutěžní strategie.

Reklama

Další články

Načítám