Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) bude většinu Štědrého dne trávit bez manželky. Oproti minulým letům to bude velká změna. "Bude to jiné než obvykle. Budu hrát dopoledne v divadle Broadway v představení Vánoční zázrak. Beru sebou i děti, aby maminka měla klid a mohla všechno v klidu připravit. Pak si zajdeme na oběd a vrátíme se až skoro na večeři," prozradil Super.cz Dejdar.

Štědrovečerní menu mají tradiční jako většina rodin. Řízky, kapr, bramborový salát a pak cukroví. "Během dne držíme půst, těšíme se na zlaté prasátko. K obědu si tak dáváme jen bezmasé věci. A večer už je klasika: Večeře, zpíváme koledy, dáme si dárky a koukáme na pohádky. Dřív jsme chodili na mši, když ještě žil náš kamarád kněz, ale teď už ne," vysvětluje populární herec.

Silvestr oslaví letos s přáteli mimopracovně. Žádný kšeft nepřijal. "Budu s rodinou a přáteli na chatě a užijeme si to. Těším se moc," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám