Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušky Karla Gotta (†80) šokovala zpráva, že se hrob Mistra na pražských Malvazinkách stal místem krádeže. Bohužel zloději řádili také na místě posledního odpočinku zpěvačky Evy Pilarové (†80), které leží jen pár metrů od Gottova. Na hrobu Karla Gotta zmizela soška ptáčka symbolizující zlatého slavíka, u zpěvačky výtržníci odcizili figurku anděla s kočkou v náručí a také sošku kočky. Umělkyně totiž kočky velmi milovala.

Zpráva o řádění nenechavců rozladila zpěvaččina vdovce Jana Kolomazníka. Ten by byl rád, kdyby zloději byli přísně potrestáni.

„Eva kdysi koupila na tatínkův hrob v Brně krásnou kytku a druhý den tam nebyla, někdo ji ukradl. Sama říkala, že by takového zmetka měli chytnout a useknout mu bez milosti ruku. A hotovo,“ řekl Super.cz Kolomazník a jedním dechem dodal: „Přeci, kdo si dovolí sáhnout na hrob někoho, a je jedno, zda je to Pilarová, Gott, nebo kdokoli jiný, měl by být opravdu potrestán. Je to zneuctění památky a je to ohavný čin. Doufáme všichni, že těmhle zlodějům, kteří se neštítí okrádat zemřelé, se to vrátí. Že spravedlnost existuje.“

Kolomazník si myslí, že by určitě pomohlo, kdyby byly hroby sledované kamerovým systémem. „Správa hřbitova krádeže nahlásila na policii, ta to řeší,“ uzavřel vdovec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám