Hlavní obsah
Článek

Poslední měsíce tráví Monika Bagárová (29) především doma. Od svých mateřských povinností s dcerou Ruminkou si nyní odskočila před kameru a práci, ke které se pomalu vrací, si naplno užívala.

„Jsem ráda, za tu příjemnou změnu a že jsem se zase pomalu vrhla do práce. Točili jsme videoklip k písničce. Spolupracovala jsem s kluky z Craft Labu. Jsem nadšená, nechala jsem se tentokrát vést a vůbec jsem do toho nemluvila,“ svěřila se Super.cz Monika, která měla na place i svou dceru. Ale to jen po chvilkách.

„Ruminka tady byla skoro celý jeden den. Řekli jsme si ale, že ji zkusíme vzít domů, bydlíme asi dvacet minut odsud a já stále kojím,“ svěřila se zpěvačka, která zkouší, jaké to je být od dcery na delší dobu. „Ruminka se teď učí papat, aby si beze mě zvykala a vydržela třeba čtyři hodiny. Rodiče ji tedy vzali domů a neviděla mě a poprvé snědla sama celý zeleninový příkrm, což se mi nedaří, protože když jsem s ní, tak chce jen kojit. Takže já teď zkouším, jaké to je a jak funguje, když se mnou úplně v kuse není,“ řekla Monika, které se sice po dceři na place stýskalo, ale také byla ráda, že je mezi kolegy.

„Je to pro mě příjemné zase začít pracovat, v této době, kdy jsme pořád doma a jedeme stereotyp, tak si toho vážím víc než kdy jindy, teď je to jiné. Jsem ráda, že jsem mezi lidmi. samozřejmě proběhlo testování,“ dodala Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám