Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před živým publikem Ben Cristovao (36) už několik měsíců nevystoupil. V době pandemie bývalý účastník SuperStar aspoň natáčí koncertní prezentace svých písní v nezvyklém pojetí.

Záznamy skladeb aktuální série byly například pořízené na několika místech tržnice v pražských Holešovicích. Výběr byl tentokrát postavený na těch písních, kde je Ben hostem jiného interpreta nebo producenta.

Všechny dostaly také svojí vizuální podobu, o kterou se postaral režisér a kameraman Tomáš Holzknecht. Benův poslední singl Pápá je písní, která celou sérii otevírá. Akustické pojetí skladby podtrhuje atmosféra netradičního prostoru.

„Mám rád tyhle "nahý" verze tracku. Je to jiná emoce, intimnější. S Benem a jeho týmem je radost dělat, je vidět, že nad tím někdo přemejšlí a záleží mu na tom. Toho si vážím," dodává ke spolupráci na videu Ondra Fiedler aka fiedlerski - producent songu a zároveň host videa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám