Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) a bývalý hráč baseballu Alex Rodriguez se snaží pracovat na svém vztahu. Spekulovalo se o jejich rozchodu, ale nakonec je vše jinak, byť „nějaké problémy“ zpěvačka přiznala. Mezi ně patří to, že si na sebe snoubenci neuměli udělat čas.

Alex Rodriguez teď za Jennifer Lopez přiletěl do Dominikánské republiky, kde pracuje, a snaží se jí být nablízku. Spekulovalo se o tom, že se Lopez nelíbilo, že její snoubenec prostřednictvím zpráv flirtoval s televizní reality hvězdičkou Madison LeCroy. Mluvilo se dokonce o milostném poměru.

Ať už pravda jakákoliv, Madison se momentálně sluní na Bahamách a Rodriguez slepuje vztah s Jennifer v Dominikánské republice. Madison před fotografy ukázala postavičku v plavkách a na jednom ze záběrů se odhalila i nahoře bez.

Jennifer Lopez ale na ni, zdá se, žárlit nemusí, protože její snoubenec evidentně vztah ukončit nechce. Dvojice se zasnoubila na jaře 2019 a plánovala svatbu na následující rok. Plány jim ovšem překazila pandemie koronaviru a od té doby vstup do svazku manželského neustále odsunují. Zpěvačka přiznala, že v průběhu pandemie také vyhledali partnerskou poradnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám