Hlavní obsah
Článek

Při loňských narozeninách ho určitě nenapadlo, že za rok budou ve stejném duchu. Zpěvák Marian Vojtko (51) má početný fanklub příznivců, se kterými se za normálních okolností několikrát ročně potkává na nejrůznějších akcích. V současné situaci se nemohou vidět naživo, ale přesto si pro ně po roce připravil velmi příjemné překvapení.

„Tento rok, stejně jako minulý, oslavím online narozeninovým koncertem. Udělal jsem předběžnou anketu, jestli by byl zájem a k mému překvapení je docela velký,“ sdělil pro Super.cz oslavenec. „Takže budu muset zatopit v krbu a hodit se do gala, ať to má tu sváteční atmosféru a aspoň na chvíli se můžu cítit jako na koncertě,“ dozvěděli jsme se od Mariana, který se i letos musí rozloučit s bujarou narozeninovou párty.

„Bohužel opět nebude možné vyrazit někam 'zapařit' s kamarády, tak si doma dám u toho krbu s přítelkyní víno. Možná dnes dostanu i dort, ale to je spíš moje tajné přání vzhledem k mojí momentální váhové kategorii,“ přidal se smíchem představitel hlavních rolí v muzikálech Kat Mydlář, Dracula nebo Kleopatra.

Se svou rodinou na Slovensku bude narozeniny slavit na dálku. „Určitě se taky spojím videohovorem i s rodiči, se kterými bohužel takto komunikuji už rok. A něco si zazpíváme třeba i spolu. Třeba aspoň hodně štěstí, zdraví,” řekl zpěvák. „Doufám, že už k narozeninám dostanu aspoň nějakou dobrou zprávu ohledně vývoje této situace a v blízké době už budeme moci trochu pozpěvovat i na divadelních jevištích nejenom prostřednictvím online přenosů,” dodal závěrem Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám