Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ben Cristovao (36) nestráví vánoční svátky se svojí láskou Monikou Bagárovou (29). Společnost mu bude dělat jiná kráska, o tři roky mladší losangeleská filmařka Bianca. O tom, jaký spolu mají vztah, Ben trochu mlžil. Nakonec z něj vylezlo, že jde o jeho sestru, kterou v Čechách nevídáme, jelikož studuje v Los Angeles.

Ben Cristovao balí zimní výbavu a míří na svátky do Špindlerova Mlýna. Spolu s rodiči, sestrou a čtyřletým bratrem Maximem tady každoročně tráví Vánoce. „Těším se, že se všichni potkáme a v klidu si popovídáme. Ségru jsem viděl naposled před půl rokem, studuje v Hollywoodu scenáristiku. Jsme sice v kontaktu, dokonce mi produkovala klip k novému singlu Mine, ale nemůžu se dočkat, až jí ukážu nové lidi a vyrazíme spolu na svah,“ plánuje Ben.

Ten je svým sourozencům příkladným vzorem, pokud jde o pracovitost – jen za posledního čtvrt roku stihl vydat dva nové singly Chci a Put it on me a natočit k nim videoklipy, se kterými boduje v tuzemských hitparádách, jako nákupčí vánočních dárků ale selhává na celé čáře. „Jsem pravý opak naší mamky, ta se na Vánoce připravuje už od podzimu. Stromeček máme vždycky ozdobený jako jedni z prvních v republice,“ směje se Ben.

„Není to tak, že bych své blízké zanedbával, naopak. Od té doby co si sám vydělávám, mám mnohem větší radost z toho, když dárky rozdávám, než dostávám. Jen to vždycky nechám na poslední chvíli,“ dodal.

Přesto zpěvák přiznává, že jedno neskromné přání má. To ale po štědrovečerní večeři, ke které se u Cristovaových servíruje losos s brambory, pod stromečkem nerozbalí. „Příští rok bych chtěl nejen vydat třetí album, ale také vyrazit na velké klubové turné,“ svěřil se Ben.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám