Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na koncertní pódia sice nemůže, ale i tak se stále věnuje hudbě. Mladá zpěvačka Nelly Řehořová v době covidové rozhodně nezahálí. Naopak se neustále snaží svou tvorbu rozšiřovat. Nyní vydala mysticky laděný videoklip Vlci, za jehož námětem sama stojí.

„Inspirací mi k tajuplnému až fantasy videu byl v seriál Hra o trůny a filmy Revenant a Hunger Games,“ svěřila se Super.cz Nelly, která vytvořila k písničce klip na přání svých fanoušků. Vizuální podobu dal klipu Jakub Mahdal a svým hereckým výrazem celou autentickou atmosféru dotváří model Pavel Gillern, který s Nelly ve videoklipu vytvořil krásný pár.

„Písnička je příznačná současné době. Vlci představují predátora – hrozbu, zlo v temném období, které na člověka číhá v různé podobě. Někdo v ní může vidět i současnou pandemickou situaci, kdy se všichni cítíme nejvíc ohroženi, ale jsme vděční za to, co máme," svěřila se zpěvačka, která natáčela uprostřed zimy v zasněženém lese.

„Lásku a domov, v němž se můžeme před tím vším zlem schovat. V teple domova přečkáme, až těžké časy pominou,“ říká k písni Vlci zpěvačka Nelly, která nejen v klipu, ale i na fotkách vypadá fantasticky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám