Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je vévodkyně Kate (42) módní ikonou a inspirací mnoha žen po celém světě, není pochyb. Ostatně její šatník je jedním z důvodů, proč ji fanoušci milují. Kromě vkusu je za tím podle stylistů i to, že oděvy vždy volí s respektem k místu či příležitosti, na niž je obléká

Podle stylisty Lucase Armitageho je móda pro vévodkyni z Cambridge způsobem, jak ukázat, že své povinnosti bere velmi vážně. Jeho kolegyně Susie Hasler souhlasí a dodává, že Kate svými kousky zároveň vyjadřuje sounáležitost s lidmi. „Kate používá krásný stylingový trik - pomocí svého oblečení a doplňků říká ‚jsme jednotní‘ a lidé na to slyší a vítají to.“

Pozitivně fanoušci vnímají i to, že vévodkyně nosí oblečení z konfekce dostupné široké veřejnosti (a poté, co se v něm objeví, vždy beznadějně vyprodané) a že kousky obléká opakovaně.

Zatím posledním outfitem, ve kterém se Kate objevila a jejž stylisté komentovali, bylo zelené sako a řetízek s přívěskem ve tvaru čtyřlístku, v nichž usedla před počítač, aby do Irska popřála ke Dni sv. Patrika.

Nezklamala: Smaragdový ostrov, jak se zemi přezdívá, ctila jak barvou (stejně tak její manžel, princ William), tak symbolem na řetízku. Sako navíc bylo z módního řetězce za 1850 Kč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám