Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57) si vyrazila bez party vizážistů a stylistů, kteří se o ni starají v pořadu Top Star. Na relaxačním pobytu v Nízkých Tatrách by oblíbenou moderátorku nikdo nepoznal. V odrbaných džínách a bez make-upu vypadala jako studentka. A jak je vidět z fotografií, ani kvůli nim Majda nevytáhla řasenku, maximálně lesk na rty.

Mahulena Bočanová odpočívala ve slovenských Nízkých Tatrách ve středisku Jasná v

hotelu Tri Studničky. "Měla jsem tam absolutní klid a pohodu. I dva dny v přírodě a příjemném prostředí stačí na to, abyste si zarelaxovali a načerpali energii, které není nikdy dost," míní Mahulena. "Rozhodně to tady musí být krásné i v létě, už teď jsem si jistá, že zde nejsem naposledy," dodala.

Slovenské hory navštěvuje více celebrit. Petra Kvitová se svým kondičním trenérem Igorem Ivánkem zde prochází kondičními tréninky. Agáta Hanychová (38) tady nafotila své provokativní snímky do pánského časopisu a v létě sem vyrazily Vendula Svobodová (52), Leona Machálková (56) a Gábina Partyšová se svými potomky.

Reklama

Další články

Načítám