Hlavní obsah
Článek

Bůh žehnej sociálním sítím! Bez nich bychom totiž přišli o polonahého Lennyho Kravitze, jak otvírá kokos. A to je podívaná, která by vám neměla uniknout. Šestapadesátiletý rocker se podělil na Instagramu o snímek nahoře bez a fanoušci a celebrity nepřestávají žasnout.

„56? Kde jako?“ nemohla uvěřit svým očím jedna z fanynek. „Bože můj, moje srdce,“ kolabovala další. „Život je skvělý,“ pochvaloval si další sledující. „Kokosy jsou nejspíš dobré pro tělo,“ zamyslela se jiná z fanynek.

Mezi nekonečným množstvím pochvalných komentářů se ovšem neztratily ani ty od slavných osobností. „Můj cíl je být jako ty,“ nechal se slyšet Jaden Smith, syn Willa Smithe, a vysloužil si nespočet lajků.

„Bože, smiluj se,“ komentovala zase modelka Naomi Campbell (53). Korunu tomu ovšem nasadila zpěvákova dcera Zoë Kravitz (35). „Otvírají takhle kokos všichni tátové? Ptám se pro kamaráda.“

Faktem je, že u Lennyho jako by se čas zastavil. S přibývajícím věkem vypadá snad čím dál lépe a jeho svaly působí jako vytesané z kamene. Jestli jsou za jeho figurou kokosy, nezbývá než doufat, že bude tento zázračný druh dostupný i u nás.

Reklama

Další články

Načítám