Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejvýraznějších nových zpěvaček posledních let Leona Šenková (18), kterou sice mnozí obdivovali, ale jiní jí vyčítali nadbytečná kila, půjde pod čepec! Své rozhodnutí pojmout dlouholetého přítele Martina Frengla za manžela krátce před Štědrým dnem oznámila svým fanouškům. „Mám senzačního chlapa,“ pochlubila se Šenková, blízká spolupracovnice zpěváka Bohuše Matuše.

„Ano, po třech letech zasnoubeni. Zažili a přežili jsme toho mnoho, že už nás nemůže jen tak nic rozdělit! Tak to cítím,“ podělila se o své první dojmy na svém Facebooku talentovaná pěnice. Ta se nedávno stala kmotrou nového alba Bohuše Matuše, s kterým na desku nazpívala dva duety. „Za Leonu jsem strašně šťastný. Je to úžasnej člověk, jen málokdo si zaslouží štěstí jako ona. A vím, že s Martinem září a je jim spolu dobře,“ blahopřeje kolegyni Matuš.

„Mám skvělou rodinu, senzačního chlapa, šikovnou kapelu, nový management, pár věrných přátel a čistý řidičák,“ vidí v životě jen samá pozitiva čerstvě zasnoubená Leona Šenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám