Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Jiřího Štěpničku už nebudeme vídat na obrazovkách v roli MUDr Jiřího Bojana, seriálového otce Davida Gránského (32), se už vědělo. Legendární herec se natolik bál, že by se na place nakazil covidem, že raději dobrovolně odešel. V podstatě ze dne na den. V ději ovšem stále ve zmínkách figuroval.

Bylo ovšem potřeba uzavřít dějovou linku, kdy většinou nastávají různé možnosti. Buď se postava odstěhuje, nebo zemře. Kdo viděl minulý díl Sestřiček, kdy mladému Matymu Bojanovi telefonují, že měli jeho rodiče nehodu, už asi pochopil, kterou možnost scenáristé zvolili. O tom, že jeho postava v seriálu bude usmrcena, byl Jiří Štěpnička informovaný krátce po svém odchodu.

„Chápu ten krok. Museli si s touhle informací rychle poradit. Rozešli jsme se ale přátelsky, po chápavé vzájemné dohodě, a tak věřím, že až tohle období přejde, potkám se s lidmi, kteří jsou mi skutečně milí, při nějakém jiném projektu,“ dodal představitel primáře Bojana.

Ze stejného důvodu jako Jiří Štěpnička se z dalšího natáčení omluvila i jeho kolegyně Lenka Termerová, její postava Bíby Bojanové byla přeobsazena Kateřinou Macháčkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám