Hlavní obsah
Článek

Po klučičí skupině Lunetic se znovu dobýt české hudební pole rozhodla i trojice žen z kdysi populárního kvarteta Holki. A jdou na to od lesa. Předtím, než se budou snažit znovu pokořit hitparády, se totiž rozhodly svléknout a ukázat svým někdejším i novým fanouškům v negližé. Podívejte se do fotogalerie, jak jim to sekne!

"Nedá se nic dělat. Bez nahoty to dnes nejde. Navíc tohle bylo pro dobrou věc. Chceme v rámci kampaně King Smoking lidem ukázat alternativu, že si nemusí ničit zdraví cigaretami, ale že mohou používat ty elektronické. Dvě z nás kouří a víme, že to není úplně nejlepší pro naše hlasy," krčí rameny trio Radana Labajová, Nikola Šobichová a Kateřina Brzobohatá.

Mladé ženy již v lednu pustí do éteru nový singl Jsi hříchem od hudebního producenta Jarka Šimka a i v chystaném videoklipu prý budou velmi spoře oděné. S Klárou Kolomazníkovou, další bývalou členkou skupiny Holki, ale počítat nemohou. Rozjela sólovou kariéru a o opětovné navázání spolupráce s kolegyněmi nejeví zájem...

Reklama

Další články

Načítám