Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rockerka Courtney Love (59) už loni naznačila něco málo o smrtelné nemoci. S žádnými detaily se ale doposud nesvěřila. Nyní o zdravotních problémech konečně řekla víc.

Fanouškům na sociální síti popsala, že trpěla anémií, kvůli které musela být dokonce hospitalizovaná a dle vlastních slov málem přišla o život.

„Byla jsem smutná a velmi nemocná. V srpnu jsem byla oslabená a v nepopsatelných bolestech, vážila jsem pouhých 43 kilo a málem zemřela na anémii,“ tvrdí v obsáhlém příspěvku.

Zpěvačka přiznala, že ji lékaři řadu měsíců označovali za drogově závislou, dokud nepotkala specialistu, který jí doporučil CBD olej.

„Je mi mnohem lépe. Prakticky jsem nemohla vstát z postele, myslela jsem si, že to bude opravdu můj konec, ale je mi lépe. Jsem ještě trochu křehká, ale brzy zase naberu sílu,“ popsala fanouškům a ujistila je, že je na 100 % čistá.

Příspěvek doplnila o řadu hashtagů, jako první zmínila Crohnovu chorobu, vzácné onemocnění střev, které by vysvětlovalo závažnost jejích loňských zdravotních potíží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám