Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár měsíců nemůže Andrea Kalivodová (46) na jeviště před své publikum. Na současné době se však operní pěvkyně snaží vidět něco pozitivního. Je především ráda, že se trochu zastavila, a naplno se nyní věnuje své rodině a domečku, kde jsme ji také navštívili.

„Trávím čas hodně venku, na zahradě, v přírodě. Tuto dobu prožíváme každý jinak. Mám radost, že si můžu přečíst knížku, poslechnout nějakou zajímavou přednášku a můžu se věnovat svým dětem a rodině,“ řekla Super.cz Andrea, která je nyní zejména maminkou dvou synů, Adriana a Sebastiana.

To, že nemůže žít život jako před několika měsíci, jí až tak nevadí.

„Netrápí mě, že nemohu jít ke kadeřnici, protože si umím vlasy nabarvit sama, nebo si s kamarádkami pomůžeme. Baví mě, že můžeme duchovně růst. Zase se dostáváme do klidu a já si opravdu něco hezkého přečtu a mohu se věnovat sama o sobě,“ řekla nám Andrea, která dřív kvůli množství koncertů příliš relaxovat nestíhala.

„Když už nemůžu zpívat, tak se snažím růst po duchovní stránce, nalezla jsem sama sebe. Mívala jsem toho hodně, zpívala jsem třeba už deset dní po porodu. Takže mi to teď prospělo. Pořád se něco učím, nyní studuji jednu velkou roli, také vyučuji na Mezinárodní konzervatoři Praha a připravuji online koncerty. A pořád se něco děje,“ řekla Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám