Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V 81 letech zemřel herec známý z filmů Vetřelec nebo Žít a nechat zemřít Yaphet Kotto. Na sociální síti o tom informovala jeho žena Tessie Sinahon.

„Jsem smutná a stále v šoku ze ztráty svého manžela Yapheta, byli jsme spolu 24 let. Včera v noci kolem půl jedenácté filipínského času zemřel,“ uvedla na Facebooku v pondělí.

A přidala vzkaz: „V několika filmech jsi hrál padoucha, ale pro mě a spoustu dalších jsi byl hrdinou. Dobrý muž, otec a manžel, slušný člověk, kterého je vzácné najít. Jeden z nejlepších hollywoodských herců a legenda. Odpočívej v pokoji, zlato. Budeš mi každý den chybět, byl jsi můj nejlepší přítel, moje opora.“

Fanoušci mohou amerického herce znát především jako karibského diktátora Dr. Kanangu ze zmíněné bondovky, jako technika Dennise Parkera z Vetřelce nebo jako Williama Laughlina z filmu Běžící muž. Byl také úspěšným seriálovým hercem.

Zůstala po něm manželka a šest dětí.

Reklama

Další články

Načítám