Hlavní obsah
Článek

Blogerka a autorka knihy podle svého úspěšného blogu Život podle Lucie se naposledy objevila ve společnosti, když byla jednou z tváří kalendáře Lilie Khousnoutdinové Jsem žena, jsem bohyně. Lucie van Koten byla i partnerkou slavného spisovatele Miloše Urbana, podle jehož knihy Hastrman vznikl i stejnojmenný film oceněný Českým lvem.

Když jsme se potkali na reklamním focení, Lucie je totiž i modelkou rukou, byli jsme zvědaví na hodně věcí. Třeba jestli se máme těšit na další knížku. "Zatím nic takového nechystám, protože pro mě je tenhle rok spíš takový terapeutický. Spíš jsem sama doma a mám takové domácí vězení. Plánuju a přemýšlím, co bude dál, a zkouším nové věci," řekla Super.cz Lucie a to, jak si krátí čas a také udržuje váhu, aby nepřibrala, svěřila v našem videu.

Pořád mluvila o tom, jak je doma sama, proto nám došlo, že její láska se spisovatelem už nebude tak žhavá. "Už ho nemám. To skončilo už před pandemií. Žádná ponorka v tom roli nehrála," ujistila nás půvabná brunetka.

Potkala ale nového přítele, s nímž ovšem nemá prostor se nyní vídat kvůli vládním opatřením. "Partner je totiž mimopražský, máme zavřené okresy, a tak doma sama opravdu jsem. Všechna opatření totiž opravdu respektuji," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám