Hlavní obsah
Článek

Tento týden v kuchařské reality show Prostřeno! vaří čtyři známé osobnosti se svými drahými polovičkami a i když se Prima snažila až do pátka udržet vítěze pod pokličkou, Super.cz je vypátral. Stali se jimi v těžké konkurenci Václav Vydra s manželkou Janou Bouškovou, tedy herci, kteří již od začátku vysílání k pořadu namlouvají komentář. Šlo snad o protekci?

Tento týden se vaří jenom od úterka do pátku, protože Prima sehnala pouze čtyři páry, v nichž alespoň jeden z partnerů patří do showbyznysu. Kromě Vydry s Bouškovou ukázali své kuchařské umění Jiří Krampol s Hanou Krampolovou, Tereza Kostková s režisérem Petrem Kracíkem nebo Veronika Žilková s Martinem Stropnickým.

"Ve finále byly výsledky velmi těsné. Nakonec ale přeci jen zvítězili Vydra s Bouškovou," sdělil nám zdroj z natáčení s tím, že ale patrně o protekci vůbec nešlo. "Skutečně připravili výtečné jídlo," dodal informátor.

"Kdo vám to řekl? Nebudu to nijak komentovat. Myslím, že mluvím i za ostatní, když řeknu, že jsme nikdo nehráli na vítězství, a všichni jsme si hlavně chtěli užít příjemné večery," dodal Vydra s tím, že výhra tentokrát neputuje do rukou vítěze, ale na charitativní účely.

Reklama

Další články

Načítám