Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Daphne Joy umí své žensky tvarované křivky skvěle prodat. Kráska je známá tím, že rozhodně nepatří k nezdravě vyhublým modelkám, ale pyšní se bujnými ňadry i pěkným pozadím. Naposledy stála před objektivem profesionálního fotografa u bazénu svého luxusního sídla v Los Angeles.

Pod upnutými sexy šatičkami byla úplně nahá, čímž vytvořila prostor pro bujnou fantazii. Hvězda sociálních sítí, jež pochází z Filipín, se uměla pohybovat ve společnosti slavných mužů. S rapperem 50 Centem už sice dávno nechodí, ale má s ním syna Sirea (8), což jí zajistilo pozornost i materiální jistotu. Jeden čas byla spojována i se zpěvákem Jasonem Derulem.

S 50 Centem přitom prožila poměrně divoký vztah. Modelka rappera dokonce obvinila z vandalismu a domácího násilí. Ten se všem obviněním bránil a s Daphne spor nakonec v rámci možností urovnal. Svou ex ale teď může obdivovat maximálně na jejích žhavých fotkách. Podívat se na ně můžete i vy v galerii.

Reklama

Další články

Načítám