Hlavní obsah
Článek

Od našeho posledního rozhovoru uplynulo čtvrt roku. Alena Šeredová (46) říká, že se v jejím životě zase tolik nezměnilo. V její domácnosti se vše točí okolo dcery Vivienne Charlotte, kterou modelka a herečka přivedla na svět loni v květnu ve svých dvaačtyřiceti letech.

„Současná situace moc změn nedovoluje. Takže ani u nás se vlastně nic moc nezměnilo. Jediná změna asi je, že Vivi začala lézt. To je asi vše,“ krčí rameny Alena.

Šeredová se kromě miminka stará o dva školou povinné syny Davida Leeho a Louise Thomase.

„Kluci střídavě chodili do školy. V době pandemie nebyli celou dobu na distanční výuce. Jsou již velcí, takže výuku zvládají sami a já jim u toho nemusím asistovat. V téhle době jsem vážně ráda, že nemám doma třeba prvňáčka. To těm rodičům opravdu nezávidím,“ říká sympatická brunetka, které s péči o děti občas vypomůže chůva.

„V běžném režimu je to velmi dobré mít někoho, kdo vám pomůže, a vy se můžete věnovat i sobě a v mém případě i práci. V době pandemie je to ale vlastně docela jedno, protože stejně nemohu nic moc dělat.“

Alenin partner Alessandro pracuje střídavě z kanceláře a na home office. „Velký rozdíl je to, že necestuje, takže je pořád v Turíně,“ svěřila Šeredová. Na závěr našeho povídání prozradila recept proti ponorkové nemoci ve vztahu: „Mít partnera, který rád vyrazí na celodenní výlet na kole.“

Reklama

Další články

Načítám