Hlavní obsah
Článek

Hana Krampolová (†59), manželka herce, baviče a moderátora Jiřího Krampola (85), přiznala dosud skrývané tajemství. Po děsivých událostech roku 2007, kdy jí uhnívaly žlázy kvůli srolovanému prsnímu implantátu a tělo měla těžce zasažené infekcí, se totiž kvůli psychickým potížím musela vydat do péče nejmenovaného, mediálně však prý poměrně známého psychiatra. A Krampolová nyní tvrdí. "Vůbec mě neléčil. Vypěstoval ve mně závislost na Neurolu," říká.

"Měla jsem hodně těžké období. Ale je smutné, že se to nesnažil se mnou nějak hlouběji řešit. Jen mi předepisoval pořád dokola Neurol na úzkosti a nepřišlo mu divné, že jsem během čtrnácti dnů spotřebovala tři balení po dvaceti tabletách," svěřila se Super.cz Hanka. "Kdybych všechno řekla u lékařské komory, přijde snad o licenci," uvádí.

Ta nakonec byla v tak děsném stavu, že jí akutně hrozila odvykací kúra. "Naštěstí jsme se nakonec domluvili, že budu docházet jen ambulantně. Spadala jsem pak pod psychiatra Petra Muka a Ivety Bartošové, MUDr. Pavla Doubka," dodala Krampolová, která říká, že žádné podpůrné prášky nyní již nepotřebuje.

Reklama

Další články

Načítám