Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Longoria (49) se už za čtyři roky dostane do klubu padesátnic. Ona sama je ovšem důkazem, že věk je leckdy opravdu jen číslo. Hvězda Zoufalých manželek se neustále udržuje ve formě a pyšní se fantastickou figurou, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Před dvěma a půl lety přivedla na svět syna Santiho. Toho má se svým třetím manželem Josém Bastónem. Po porodu se rychle dostala zpět do kondice, kterou udržuje pravidelným cvičením. Není divu, že vypadá skoro jako před lety, když jako Gabrielle Solis zářila v „Zoufalkách“.

Cesta ke slávě byla přitom u Evy Longorie pozvolná. Ještě než se prosadila v Zoufalých manželkách, hrála menší roličky v seriálech Beverly Hills 90210 a Báječní a bohatí. Později hrála dva roky v seriálu Mladí a neklidní a detektivce Dragnet. Až pak si diváky podmanila v Zoufalých manželkách.

Od té doby se pravidelně umisťovala v nejrůznějších žebříčcích nejkrásnějších a nejvíc sexy žen. Aby se o herečce nepsaly jen samé superlativy, často figurovala na předních pozicích nejhůře oblékaných žen. Nejvíc jí to totiž beztak sekne, když má na sobě oblečení co nejméně. Na její sexy fotky se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám