Hlavní obsah
Článek

Už před dvaceti lety si herečka Pavla Vitázková (45) pořídila domek v okrajové části Brna. Nejdřív tam bydlela sama. "Pak jednou na kole přijel můj muž a už tady zůstal. A tak to bylo se všemi kromě dětí. Ale já říkám: Dobrého se všude vejde," svěřila Super.cz, když jsme za ní vyrazili na návštěvu.

Postupem času herečka adoptovala tři odložená zvířata. Kocourovi už je dvacet a nevidí, k němu přibyli dva velcí psi. "Je fakt, že už je to ale strop, protože do toho maličkého domečku mít víc než manžela, dvě děti, kocoura, tibetskou dogu a dalšího velkého psa, už bych nezvládla," krčila rameny.

Posledního, Dogana, si vzala teprve nedávno a už je mu deset, což je na velkého psa už problematický věk s ohledem na zdraví. "O tom jsem vůbec nepřemýšlela. Samozřejmě, že problémy budou a budu se mu věnovat, jak bude potřebovat. Ale on potřeboval najít domov a nemůžu udělat to, že si ho nevezmu, protože bych s ním měla starosti," míní Pavla.

"Já byla na zvířata vždycky, když jsem byla dítě, všechno jsem sbírala a tahala domů. Netvrdím, že jsem nějaká profesionální matka, která by měla pro děti každý den připravený nějaký animátorský program. Ale myslím, že nám tady společně nějak dobře funguje. I když na údržbu domácnosti je to peklo a vytírám třikrát denně," uzavřela.

Celý rozhovor si můžete pustit v našem videu, kde stejně jako ve fotogalerii uvidíte i Pavlinu domácí smečku i dům, kde s ní herečka žije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám