Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní předávání cen Grammy otevřel svým vystoupením zpěvák Harry Styles (30). A že se bylo na co dívat.

Britský zpěvák se na pódium vřítil v koženém obleku, pod kterým měl nahou kůži. Vyniklo tak jeho motýlí tetování, které má na vypracovaném břiše. Outfit doplnil chlupatým boa, které už na sobě měl k barevné kombinaci při příchodu po červeném koberci.

Zpěvák zazpíval svůj hit Watermelon Sugar a během večera proměnil jednu ze tří nominací v sošku Grammy. Tu získal za nejlepší sólový popový výkon. Další nominace byly za nejlepší popové album a nejlepší video k písni Adore You. Během své děkovné řeči použil pár sprostých slov a byl vypípán, ale za své první ocenění Grammy byl nesmírně vděčný.

Harry se o nominacích nedávno zmínil v magazínu Variety. „Je vždy hezké vědět, že lidé mají rádi, co děláte, ale nakonec, a to zejména v této specifické oblasti, ve které pracuji, těmto věcem opravdu nepřikládám příliš velkou váhu. Je důležité, ať už děláte jakékoliv umění, vyjmout z něj vaše ego. Je to o práci, kterou odvádíte a za kterou automaticky nemáte čekat potlesk.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám