Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jennifer Lopez (54) a bývalý hráč baseballu Alex Rodriguez (45) si prý ještě dávají šanci. Svět obletěla zpráva o jejich rozchodu, ale Lopez konec vztahu popřela. Zalité sluncem to ale u nich doma zjevně úplně není.

„Řešíme teď spolu nějaké věci,“ řekla magazínu People zpěvačka. Kvůli covidovým opatřením na sebe pár nemá moc času.

„Oficiálně se nikdy nerozešli, ale mluvili spolu o tom. Jennifer teď pracuje v Dominikánské republice a Alex je v Miami, není pro ně jednoduché se i vzhledem ke karanténám vídat,“ citoval People zdroj, který má k ostře sledované dvojici blízko. Oba spolu prý ale chtějí zůstat.

Objevily se i spekulace o Rodriguezově nevěře. Blondýna Madison LeCroy totiž přišla s tvrzením, že s ní Rodriguez flirtoval. To ale zdroje z okolí páru popřely s tím, že nikdo třetí v tom určitě není.

Jennifer a Alex se zasnoubili na jaře 2019 a svatbu původně plánovali na následující rok. Tolikrát ji ale odkládali, že se zpěvačka dokonce nechala slyšet, že se snad nakonec ani nevezmou. Lopez nedávno přiznala, že se snoubencem chodili i na společné terapie, protože na jejich soužití má neblahý vliv pandemie. A to je zjevně i tento případ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám