Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Caprice Bourret (49) letos oslaví padesátku, ale pořád si udržuje mladistvou vizáž. A jak je vidět, moc dobře ví, v čem tkví její největší ženské zbraně. Fotografové ji zastihli, jak v Londýně kráčela na obchodní schůzku.

Blondýnka si nevzala podprsenku a zaujala pozornost všech kolemjdoucích v odvážných šatech velkým výstřihem a rozparkem. S tímhle arzenálem musela na schůzce slavit úspěch. Caprice navrhuje vlastní řady spodního prádla, které sama na sobě s oblibou prezentuje. Jako správná podnikatelka si spočítala, že si jiné modelky najímat nemusí, protože je pro své prádélko ona sama tou nejlepší reklamou.

V minulosti se objevila na více než 250 obálkách prestižních magazínů včetně titulů Vogue, GQ, Cosmopolitan, Esquire, Maxim, FHM či Sports Illustrated. Týdeník News of the World nebo pánské časopisy GQ a Maxim ji před lety opakovaně volily za nejvíce sexy ženu světa.

Reklama

Další články

Načítám