Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do početné skupiny osobností, které zrovna nesbírají pozitivní body za cestování do zahraničí, se zařadí také Taťána Makarenko (34). Modelka odletěla s partnerem Martinem Pánkem na dovolenou na Maledivy. „Původní plán byl odletět na Zanzibar. Jsem ale ráda, že jsme se nakonec rozhodli pro Maledivy,“ řekla Super.cz Makarenko.

Modelka se netajila tím, že si na dovolené odpočine od omezení, která vládnou v Česku. „Těším se, že si zajdeme třeba na dovolené do restaurace. Je to nejen dovolená za teplem, sluníčkem a mořem, ale také za normálním životem,“ dodala modelka a šéfka soutěže krásy Miss Czech Republic.

Na Maledivách pár hodlá navštívit jeden z luxusnějších resortů. Sama Makarenko ho vybírala. „Máme rádi soukromí. Zvolili jsme vilky na vodě. Pokud má člověk možnosti a příležitosti, tak proč by si to nemohl dovolit,“ nevidí v cestování za teplem problém Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám