Hlavní obsah
Článek

Tvářičku má tak líbeznou, že by vedle ní rád usínal i vítěz prvních VyVolených Vladko Dobrovodský. Kromě toho ale Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) dokázala, že i v hrdle má zlato. Kvůli improvizaci ji donutili zazpívat bez doprovodu a Jitka všem vyrazila dech. Lucie Bílá, pozor, tohle bude hodně těžká konkurence!

Nepije, nekouří, sportuje a tvrdě dře na své sólové pěvecké kariéře. Válková zpívá tvrdší pop, který jí sedne jak prodloužená záda na hrnec. To ukázala naposledy na křtu knihy psychologa celebrit Rostislava Prokopjuka Žijte svůj život, který už odnaučil kouřit nejednu známou osobnost.

Zvukař totiž proti původní domluvě nedorazil včas a Jitka proto nemohla podstoupit zvukovou zkoušku. Rozhodla se raději zazpívat bez hudebního podkladu. A byl to triumf. Známou píseň Diamonds are Forever od Shirley Bassey, kterou posluchači znají z jedné z bondovek, zvládla levou zadní tak, že všichni návštěvníci křtu zírali s otevřenými ústy a po konci málem zapomněli tleskat.

"Nebyl čas, zvukovou zkoušku jsem si vlastně nakonec udělala na dámských toaletách. Jsem ráda, že se to hostům líbilo," culila se skromná Jitka. "Šlo sice o neočekávanou improvizaci, ale Jitce se to povedlo tak senzačně, že bychom měli uvažovat, zda by neměla písničku zpívat vždy bez hudebního doprovodu," byl z výkonu své drahé polovičky unešený její přítel Mirek Cipra. Ten s Válkovou pospíchal a po samotném křtu chtěli oba zmizet, ale program v čele s dvojicí mladíků (Alexej Kolva s Ivanem Svyatkinem) z taneční skupiny Džerelo je zaujal natolik, že změnili svůj program.

"Skvěle jsme se bavili, jen mě mrzí, že jsem polila ubrus a s ním i svůj ubrus. Jsem nešika," smála se Válková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám