Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pátá nejkrásnější Češka letošního roku má nového partnera. Miss Intercontinental Czech Republic Veronika Šmídová se přidala k "misskám", které si po svém triumfu našli sportovce. Veronika randí s profesionálním cyklistou Petrem Kelemenem.

"Je to čerstvá záležitost. Oslovil mě po Miss přes sociální sítě. Vyšlo to. Zjistili jsme, že se známe delší dobu přes sport, který dělá," řekla Super.cz Veronika.

"Vlastně jsem se ho trošku rozhodla poznat i kvůli rodičům. Zjistila jsem si, že to je cyklista, já pocházím z cyklistické rodiny, a tak jsem se tomu rozhodla dát šanci," směje se.

S přítelem se nedávno přestěhovali do Prahy. A hned je potkala velmi nemilá záležitost. "Přestěhovali jsme se do Prahy a partnerovi ukradli týmové kolo za více jak čtvrt miliónu korun. Kola byla jen dvě v České republice, jsou velmi těžce prodejná, ale najít zloděje a získat kolo zpět je zřejmě nereálné," dodala smutně modelka.

Reklama

Další články

Načítám