Hlavní obsah
Článek

Jako maminka dvou dětí už se samozřejmě bývalá manželka zpěváka Vaška Noida Bárty (43) samozřejmě dávno nevěnuje modelingu na plný úvazek. Občas ale udělá Gabriela Dvořáková (35), nyní tedy po druhém manželovi Švamberová, výjimku a předvede své opět štíhlounké tělo. "Nechala jsem si jen pár srdcových projektů," řekla Super.cz.

Tím posledním bylo focení s operní pěvkyní Andreou Kalivodovou (46). Gábina pro návrhářku Martinu Pipkovou Loudovou s potisky umělce Jakuba Ječmínka fotila už popáté. Andrea byla "prvnička" „Před deseti lety bych si neuměla představit, že budu v roli modelky pro módní katalog. Ale v poslední době dostávám mnoho nabídek na focení,” přiznala Andrea.

Poprvé se prý modelka a operní diva potkaly v porodnici v Podolí, když obě přivedly na svět své prvorozené dítě. „Měly jsme dokonce i stejného porodníka, ale to jsme zjistily až během letošního focení, protože tenkrát jsme se ještě pořádně neznaly,” svěřila Gábina.

Focení jarní a letní kolekce probíhalo v nádherných prostorách kláštera sv. Voršily v Kutné Hoře. „Místo je to krásné, s úžasnou atmosférou a skvělou akustikou, ale bylo tam opravdu chladno,” připustila Kalivodová, která tak poznala odvrácenou tvář modelingu.

„S Andreou jsme si focení opravdu užily a byla legrace. Lézt ve vysokých lodičkách na vinné sudy a pózovat nebo chodit po kluzkých schodech byl trochu adrenalin, ale navzájem jsme se podržely a pomohly si. V minulosti jsem zažila při focení horší situace. A i přes tu zimu nás rozehřálo místní víno," smála se Gábina.

Reklama

Další články

Načítám