Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební skupina Poetika měla včera v Hradci Králové dopravní nehodu. Na parkovišti do jejich vozu vrazilo jiné auto. Kolize si vyžádala celkem čtyři zraněné. „Dnes jsme se podruhé narodili. Tři vteřiny rozhodly, že tu ještě můžeme být,“ napsal rapper a textař Eduard Rovenský na Facebooku.

Policie informovala, že dvacetiletý řidič BMW zřejmě podle prvotních informací nepřizpůsobil rychlost své jízdy a při předjíždění ohrozil řidičku jedoucí ve vozidle Honda Civic, která chtěla odbočit na parkoviště.

Poté do Hondy narazil. BMW bylo vlivem nárazu odhozeno na parkoviště, kde narazilo ještě do zaparkovaného vozidla Volkswagen Touareg, v němž cestovala kapela Poetika. Při nehodě byla zraněna jak řidička Hondy, tak tři muzikanti, kteří stáli u svého auta.

Dechová zkouška u všech řidičů vyloučila alkohol. Jeden z řidičů měl pozitivní test na amfetamin. Poté se podrobil lékařskému vyšetření.

Muzikatni popsali, co se stalo

Odhadovaná škoda na vozidlech je 820 tisíc korun. Okolnosti nehody šetří dopravní policie.

Kapelu Poetika tvoří rapper a textař Eduard Rovenský, zpěvák a textař Ondřej Brejška a klávesista a producent Daniel Hrdlička.

Související témata:
Poetika

Reklama

Další články

Načítám