Hlavní obsah
Článek

Na ranní show Good Morning Britain televizní stanice ITV si stěžovala manželka prince Harryho (39) Meghan (42). Vadily jí výroky moderátora Pierse Morgana týkající se jejího duševní zdraví. Meghan prý neřešila osobní útoky moderátora, který je znám svým ostrým jazykem, ale ohradila se proti tomu, že jeho komentáře mohou zlehčovat psychické problémy jako takové.

Známý novinář zpochybnil slova Meghan o tom, že pomýšlela na sebevraždu. Ta vyřkla v ostře sledovaném rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfrey.

„Je mi líto, ale nevěřím ani slovu z toho, co řekla. Nevěřil bych jí, kdyby mi četla předpověď počasí,“ uvedl mj. moderátor v pondělním vysílání. Následně Meghan na svém twitterovém účtu označil za „princeznu Pinocchio“. V úterním vysílání svá slova o něco zmírnil, když uvedl: „Stále mám obavy o věrohodnost spousty toho, co řekla.“

Piers Morgan se následně rozhodl z pořadu odejít. „Po konzultaci s ITV se Piers Morgan rozhodl, že nastal čas, aby odešel z pořadu Good Morning Britain,“ oznámila v úterý ITV.

Na Morgana si nestěžovala jenom Meghan. Britský úřad pro rozhlasový, telekomunikační a poštovní průmysl řešil na 41 tisíc stížností na moderátorovy výroky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám