Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na divadelní prkna se Milan Peroutka (34) už dlouho nepostavil. Sice v posledních měsících zkoušel muzikál Láska nebeská, ale premiéra díla se kvůli pandemii odkládá na září. Zpěvák se tak může soustředit na práci na desce se svou kapelou Perutě. „Snažím se dokončit cédéčko. Těším se, že budu mít v ruce naši zhmotněnou hudbu. Doufám, že si třeba i koncem září zahrajeme pro publikum,“ řekl Super.cz Milan.

V tomto období se ale s některými profesemi těžko spolupracuje, což prý práci na desce komplikuje. Zároveň Milanovi chybí hlavní motiv, a to jsou koncerty před živým publikem. „Maličko člověku padá řemen, jelikož nemá diváky. Já si ale nestěžuju, neberu to jako nespravedlnost a křivdu. Situace je pro všechny stejná a musíme to brát tak, jak to je, a dělat všechno pro to, aby se situace zlepšila,“ uvedl Milan.

Na nové desce se objeví texty z pera zpěvákovy maminky Ivany a také babičky Aidy Brumovské (80), která byla dvorní textařkou jazzové legendy Evy Olmerové.

„S bráchou plánujeme ve studiu nahrát jednu věc, kterou babička otextovala, už v minulosti. Jsou to pár let staré věci, ale proč je neosvěžit. Chtěl bych naši tvorbu propojit,“ říká zpěvák. Nová deska bude takový rodinný podnik. „To je značka ideál,“ dodal Milan Peroutka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám