Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámějí česká Carmen, operní pěvkyně Andrea Kalivodová (34) se ukázala v rouše Evině. Úplně nahá se nechala nafotit od přední české fotografky Lucie Robinson kvůli své zbrusu nové desce The paths of love. Andrea za poslední rok neskutečně zhubla a tak si focení v pohodě mohla dovolit.

Za kila dole prý vděčí především své lásce. Již rok chodí s o deset mladším Filipem Zikou. " Řekla bych, že láska je nejlepší dieta a kosmetika na světě," prozradila Kalivodová.

Snaží se také nepřejídat a přidala sport. "Chodím cvičit k Hance Kynychové. S Filipem milujeme kolo a teď v zimě se chystáme na lyže. Ale bude to asi síla. Naposledy jsem na lyžích stála před dvaceti lety," dodala s úsměvem operní pěvkyně.

Focení nahých fotek si užívala. "Věděla jsem, že jsem v dobrých rukou skvělé fotografky. Fotky jsou ženské, ale nejsou sprosté. I když jsem nahá, v podstatě nic není vidět," uzavřela Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám