Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) se netají tím, že by chtěla své dvouleté dceři True pořídit sestřičku nebo bratříčka. Po obnovení vztahu s basketbalistou Tristanem Thompsonem se už o to dokonce snaží a zahájila proces umělého oplodnění.

Televizní hvězda si nechala zmrazit vajíčka, bohužel už pár pokusů o početí bylo neúspěšných. „Zjistili jsme, že moje vajíčka nejsou tak silná, aby se dala zmrazit. Takže se okamžitě musí smíchat se spermatem, aby vzniklo embryo,“ uvedla v pořadu Ellen Degeneres.

Odběr vajíček tak musí podstoupit znovu, vše se navíc zkomplikovalo kvůli pandemii koronaviru. „Pokud potřebujete pomoct s početím, je to v pandemii velmi obtížné,“ přiznala.

„Plánovala jsem mít děti věkově blízko u sebe. Kvůli pandemii a všemu jsem plány ale musela trochu posunout. Rozhodně chci spoustu dětí. Mám mnoho sourozenců, což považuji za požehnání. Obzvlášť v této době je skvělé mít někoho na hraní, kdo pak bude vaším parťákem do života," nechala se slyšet.

Pokusy o druhé miminko se posunuly nejen kvůli pandemii, ale také jejich vztahové pauze. Thompson byl Kardashian opakovaně nevěrný, poprvé vyšly zálety najevo dva dny před narozením True. Dokonce jí měl zahnout s rodinnou kamarádkou, a vrátili se k sobě až loni.

Khloé s Tristanem začali zvažovat i možnost využití náhradní matky, která by jim miminko odnosila a porodila. K tomu se uchýlila i její sestra Kim. Její mladší ratolesti Chicago a Psalma odnosily náhradní maminky.

K tomu by se Khloé nejspíš ale uchýlila pouze v krajním případě. „V podstatě svěřuješ dotyčné vlastní dítě, a to mě trochu děsí,“ přiznala v jedné z posledních epizod rodinné reality show Držte krok s Kardashianovými.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám