Hlavní obsah
Článek

Britská profesionální celebritka Katie Price (45) umí své fanoušky podráždit sexy snímky, kde odhaluje téměř vše, ale tentokrát je namíchla něčím jiným.

Ač ke svému novému účesu dostala desítky pochvalných komentářů, našli se i tací, kteří upozorňovali na přehnanou retuš a použití filtrů. „Dej pryč ten filtr. Vždyť ani nevypadáš jako ty a nepotřebuješ to,“ napsal jeden fanoušek a další ironicky podotkl: „Přirozený vzhled.“

To ovšem nebylo jediné, co bylo na fotce špatně. Britové se podivovali i nad tím, jak je možné, že má Katie nový účes, když jsou stále ještě v lockdownu a kadeřnictví jsou zavřená. Ani na tyto komenty silikonová kráska nereagovala, jelikož vlasy má krátké už delší dobu, jen si často nasazuje paruky, aby měla vždy nějakou změnu. Přece jen, na plastiky nemůže chodit tak často, jako může měnit účesy s parukami.

Katie za svou kariéru podstoupila už dvanáct plastik poprsí. Někdy je zmenšovala a jindy zvětšovala, a pak je tu i pár korektivních operací, které proběhly po ne úplně zdařilých operacích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám