Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se zpěvačka skupiny Verona stala maminkou. Veronika Stýblová přivedla na svět prvorozeného syna a s manželem mu dali krásné jméno Sebastian. Jen pár dní po porodu se rusovláska svěřila s tím, že chlapeček se narodil s menší vadou.

„Náš maličký má syndaktylii. Má na nožičkách i ručičkách vždy srostlé 2 prstíky. Na nožičkách mě to moc nezarazilo, protože to má moje mamka a strejda, tak jsem si říkala, že asi geny, ale ručičky mě překvapily,“ svěřila se Super.cz novopečená maminka.

„Nicméně je to věc, která se dá v dnešní době řešit. Maličký bude muset na plastickou operaci, kde mu prstíčky na rukách oddělí. Na jeho dokonalosti mu ale taková drobná vada na kráse neubere. Pro nás je to největší poklad pod sluncem,“ dodala zpěvačka, která si první dny se synem užívá.

„Sebastianek je neskutečné miminko, ale aspoň prozatím, protože jak se říká šestinedělí je pro každou maminku dost náročné, ale věřím, že to společně zvládneme. Prozatím stále spinká a papá,“ svěřila se hrdá maminka, která chlapečka přivedla na svět 5. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám