Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská modelka Vanessa Valladares chodí s hereckým fešákem Zacem Efronem. Ten momentálně natáčí další sérii dokumentu o cestování Zac Efron nohama na zemi, a tak má jeho láska dost času sama pro sebe.

Fotografové ji zastihli na pláži v bikinách, kde jí to moc slušelo. Postavu má jako modelka parádní, a tak není divu, že okouzlila i hollywoodského fešáka. Ač se spekulovalo, že už se s populárním hercem rozešli, opak je pravdou. Chodí spolu od loňského léta a vypadá to na dlouhodobý vztah.

Díky Vanesse si herec Austrálii značně oblíbil a už loni zde pokukoval po nějaké nemovitosti. S modelkou mu to evidentně stále klape. A není to jeho první Vanessa v životě. V minulosti proslul vztahem s Vanessou Hudgens, kolegyní z Muzikálu ze střední. S tou randil v letech 2005-2010.

Známý fešák už měl po svém boku celou řadu žen - randil například s herečkou Lily Collins, modelkou Sami Miró, Michelle Rodriguez či herečkou Alexandrou Daddario.

Reklama

Další články

Načítám